After Care

 Værd at vide.

Husk altid at komme uden øjenmakeup til dit nye sæt eller til din opfyldning, hvis du kommer med makeup, går der tid fra at påsætte vipper til at afrense din makeup. Der er også risiko for at vippernes holdbarhed bliver dårligere, da olierne fra makeuppen, opløser limen.

Derfor anbefaler jeg altid, at man ikke bruger makeup på sine extensions, da det slet ikke er nødvendigt, men hvis man absolut ikke kan lade mascaraen være, har BLINK NORDIC fremstillet en mascara og en eyeliner specielt til extensions uden olie.

OBS. Brug aldrig mascara på volume vipper, mascaraen lukker alle de påsætte vifter og der bliver umuligt at få afrenset.

Hvis du har haft øjenskygge mm. på, så prøv så vidt muligt at fjerne det meste med med vand og vatpinde. Brug aldrig makeup fjerner med olie i, da dette mindsker holdbarheden på limen på de påsatte vipper.

Brug altid Chrissanthie vipper shampoo til at rense daglige rester, olier, støv mm omkring øjenområdet. Det er vigtigt at holde øjenområdet rent og have en god øjenhygiejne. Hvis man ikke afrenser kan man få en betændelse i sin hårsæk dette ligner en form for gult puds, det sætter sig helt tæt ved vipperkanten og kan være svær at afrense.

Brug derfor Chrissanthie vippe shampoo for at undgå alle former for øjenbetændelser eller irritationer. Det er vigtigt at påpege at vipperne altså ikke holder dårligere ved at de afrenses direkte med vand dagligt. Jo bedre man er til at holde øjenområdet rent og frit fra daglig snavs, jo bedre er holdbarheden.

Bemærk at 4 timer efter din behandling skal du undgå vand, dampe, træning mm. Da alt vand opløser limen. Efter 4-6 timer er limen gennemhærdet og du kan sagtens gå i bad. Dup altid vipperne tørre efter endt bad, og red dem når de er tørre, hvis du reder vipperne når de er våde er de tungere end normalt og derfor er der større risiko for at flere ryger af idet du reder dem.Når det er tid til en opfyldning eller dine naturlige vippecyklus har gjort at du har tabt store dele af dine Eyelash Extensions, må du aldrig selv fjerne dine vipper.

Få altid en certificeret vippeteknikere til at fjerne dine Eyelash Extensions, for at undgå at skade dine naturlige vipper.

Gode råd.

  • Brug aldrig en vippebukker på dine extensions.

  • Red dine vipper dagligt, red dem kun når de er tørre ikke våde.

  • Brug aldrig mascara på volume vipper.

  • Husk altid kun at påføre mascara (det er ikke nødvendigt) fra midten af dine single lashes og ud til spidserne, påfør aldrig mascaraen helt nede ved vippekanten, da den bliver umulig at fjerne.

  • Brug kun makeup beregnet til extensions, men prøv så vidt muligt at lade være med at bruge makeup da det nedsætter holdbarheden.

  • Undlad at pille eller hive i dine extensions.

  • skyl altid dine vipper igennem når du er i bad, da dagligt støv og snavs sætter sig på vipperne.